Serverele canalelor de ştiri din Rusia, atacate. Imagini reale, din războiul cu Ucraina, în direct

  • Serverele mai multor canale de ştiri din Rusia au fost atacate.
  • Imagini din războiul cu Ucraina au fost difuzate în direct.
  • Autorităţile ruse au dispus oprirea temporară emisiei respectivelor posturi de televiziune.
Urmărește
5330 afișări
Imaginea articolului Serverele canalelor de ştiri din Rusia, atacate. Imagini reale, din războiul cu Ucraina, în direct

Specialiştii în securitate cibernetică ai Direcţiei Principale de Informaţii a Ministerului Ucrainean al Apărării au lansat un atac asupra serverelor posturilor de televiziune din Rusia şi au difuzat imagini obiective despre războiul din Ucraina în emisiunile mai multor televiziuni, a declarat o sursă din serviciile secrete ucrainene pentru Ukrinform.

Imaginile de la agenţia de informaţii militare a Ucrainei au fost difuzate de trei ori în intervalul de maximă audienţă pe canalele Pervourlsk TV, Eurasia 360, Channel One Eurasia, dar şi altele.

O parte dintre aceste posturi de televiziune fac parte din trustul media controlat de oligarhul Andrei Komarov.

„Experţii ruşi în securitate cibernetică au încercat să remedieze situaţia.”, au declarat surse din serviciile de informaţii.

Soluţia găsită de autorităţile ruse a fost oprirea canalelor de televiziune vizate de atac pentru o perioadă de timp mai lungă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici