Serviciile de informaţii din SUA confirmă că hackerii iranienii au atacat campania lui Trump

  • Serviciile de informaţii din SUA au confirmat că hackerii iranienii au atacat campania lui Donald Trump.
  • Se pare că şi echipa Harris a fost vizată de iranieni.
Urmărește
142 afișări
Imaginea articolului Serviciile de informaţii din SUA confirmă că hackerii iranienii au atacat campania lui Trump

Serviciile de informaţii din SUA confirmă că hackerii iranienii au atacat campania lui Trump

Iranul s-a aflat în spatele recentului atac asupra campaniei prezidenţiale a lui Donald Trump, au confirmat oficialii serviciilor de informaţii americane, potrivit BBC.

FBI şi alte agenţii federale au emis o declaraţie comună transmiţând că Iranul a ales să se amestece în alegerile din SUA „pentru a stârni discordia şi a submina încrederea în instituţiile democratice”.

Reprezentanţii lui Trump i-au acuzat pe iranieni încă de pe 10 august, dar atunci Iranul a negat.

Surse din rândul investigatorilor susţin că hackerii iranieni ar fi vizat şi campania candidatului democrat la preşedinţie, Kamala Harris.

Specialiştii americani au mai spus că tacticile „nu sunt noi” şi au remarcat că Rusia şi Iranul au folosit astfel de metode în timpul alegerilor precedente din SUA. Nu se ştie dacă hackerii au furat date de la echipa lui Trump.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici