Silvio Berlusconi, suspectat că ar avea o relaţie cu văduva unui cunoscut interlop bulgar

Văduva unui lider al lumii interlope din Bulgaria, Ilia Pavlov, ucis în vremurile tulburi de după căderea comunismului, este suspectată ca ar avea o relaţie cu premierul italian, Silvio Berlusconi, după ce a apărut în mod misterios la o conferinţă de presă a acestuia din urmă cu omologul său bulgar.

26 afișări
Imaginea articolului Silvio Berlusconi, suspectat că ar avea o relaţie cu văduva unui cunoscut interlop bulgar

Silvio Berlusconi, suspectat că ar avea o relaţie cu văduva unui cunoscut interlop bulgar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Darina Pavlova a fost întrebată de presă despre relaţia ei cu premierul italian după ce a apărut în mod misterios la o conferinţă de presă pe care acesta a susţinut-o alături de omologul său bulgar, Boiko Borisov, relatează site-ul Novinite.com. Ea a refuzat să îşi explice prezenţa.

Potrivit unor informaţii neoficiale, Pavlova ar fi fost prezentă şi la prânzul oferit în onoarea celor doi premieri.

Întrebată de presă despre posibilitatea unei nunţi cu premierul italian, Pavlova a declarat: "Adevărul este că pentru o nuntă este nevoie de două persoane. Dacă premierul Berlusconi are ceva de spus, lăsaţi-l să spună, întrebaţi-l".

În iunie 2009, Berlusconi îşi exprima admiraţia faţă de fiica cea mică a lui Pavlova, în prezenţa omologului său bulgar din perioada respectivă, Serghei Ştanişev. "Adevărul este că Pavlova are o fiică fantastică. Şi îmi cunoşti pasiunea pentru minore", i-a spus Berlusconi lui Stanişev.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici