Sirian arestat în Germania deoarece ar fi plănuit să atace militari germani cu două macete

  • Un sirian a fost arestat în Germania deoarece ar fi plănuit să atace militari germani cu două macete.
  • Este vorba despre un tânăr cu opinii islamiste radicale, au anunţat procurorii.
Urmărește
190 afișări
Imaginea articolului Sirian arestat în Germania deoarece ar fi plănuit să atace militari germani cu două macete

Sirian arestat în Germania deoarece ar fi plănuit să atace militari germani cu două macete

Un cetăţean sirian în vârstă de 27 de ani, suspectat de opinii islamiste radicale, a fost arestat din cauza unui complot de ucidere a militarilor germani cu macete în oraşul bavarez Hof, au declarat vineri procurorii, potrivit Reuters.

Acuzatul a obţinut două macete lungi de aproximativ 40 cm. El a plănuit să atace militarii în timpul pauzei de prânz. Scopul ar fi fost să omoare cât mai mulţi militari, anunţă anchetatorii germani prin intermediul unui comunicat.

„Prin faptă, acuzatul a dorit să atragă atenţia şi să creeze un sentiment de incertitudine în rândul populaţiei”, se arată în comunicat.

Germania a anunţat că va introduce controalele la frontieră după recentele atacuri cu cuţite în care suspecţii erau solicitanţi de azil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici