Spania: Captură de 120.000 de pastile de ecstasy şi trei persoane arestate

Poliţia spaniolă a capturat, sâmbătă, 120.000 de pastile de ecstasy, iar trei persoane, doi columbieni şi un italian, au fost arestate la periferia Madridului.

Urmărește
285 afișări
Imaginea articolului Spania: Captură de 120.000 de pastile de ecstasy şi trei persoane arestate

Spania: Captură de 120.000 de pastile de ecstasy şi trei persoane arestate (Imagine: Mediafax Foto)

Aceasta este una dintre cele mai mari cantităţi de ecstasy confiscate în Spania.

Drogul a fost descoperit într-o valiză înmânată de italian celor doi columbieni într-un bar din oraşul Boadilla del Monte, de la periferia Madridului, unde, sâmbătă dimineaţă, era organizat festivalul de muzică "Summercase", unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din Spania.

Potrivit poliţiei, drogul urma să fie vândut participanţilor la festival, sâmbătă fiind programate să cânte The Verve, Primal Scream şi Blondie.

Poliţia bănuieşte că italianul a adus drogul cu maşina din Olanda.

Autorităţile au deschis o anchetă în luna mai, după ce au fost informate de existenţa unei reţea de traficanţi, cu sediul în Madrid, implicaţi în traficul de droguri sintetice.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici