Spaţiul aerian deasupra oraşului natal al bărbatului care a tras la mitingul lui Trump a fost închis

  • Spaţiul aerian de deasupra oraşului Bethel Park din Pennsylvania a fost închis „imediat” din motive de securitate.
  • Suspectul care a fost împuşcat mortal are 20 de ani şi este din oraşul menţionat.
  • Anchetatorii încearcă să afle dacă tânărul a avut complici.
Urmărește
1154 afișări
Imaginea articolului Spaţiul aerian deasupra oraşului natal al bărbatului care a tras la mitingul lui Trump a fost închis

Spaţiul aerian deasupra oraşului natal al bărbatului care a tras la mitingul lui Trump a fost închis

Suspectul Thomas Matthew Crooks este din Bethel Park. Din motive de securitate, autorităţile au decis să închidă temporar spaţiul aerian de deasupra oraşului. FBI a confirmat numele bărbatului şi al oraşului natal, dar şi vârsta suspectului, de 20 de ani.

„FBI l-a identificat pe Thomas Matthew Crooks, în vârstă de 20 de ani, din Bethel Park, Pennsylvania, drept subiectul implicat în tentativa de asasinare a fostului preşedinte Donald Trump din 13 iulie, în Butler, Pennsylvania. Investigaţia continuă”, au declarat anchetatorii federali.

Bărbatul înarmat a fost imediat „neutralizat” de către Serviciul Secret, a explicat şeful de comunicaţii Anthony Guglielmi, potrivit Sky News.

Bethel Park este un oraş relativ bogat şi cu populaţie albă în mare parte. Este situat, în partea de sud a oraşului Pittsburgh. Locul mitingului, Butler, se află la aproximativ o oră de mers cu maşina la nord de Pittsburgh.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici