Spital din Beirut, evacuat. Israelienii susţin că adăposteşte un buncăr cu milioane de dolari şi aur

  • Un spital din Beirut este evacuat luni, anunţă directorul instituţiei.
  • Evacuarea se face la solicitarea armatei israeliene.
  • Armata susţine că sub spital se află un buncăr Hezbollah cu milioane de dolari şi aur.
Urmărește
643 afișări
Imaginea articolului Spital din Beirut, evacuat. Israelienii susţin că adăposteşte un buncăr cu milioane de dolari şi aur

Fadi Alameh, directorul spitalului al Sahel din Beirut, spune că unitatea este evacuată după ce israelienii au susţinut că „milioane de dolari în aur şi numerar” au fost găsite într-un buncăr, potrivit Sky News.

Spitalul al Sahel este situat în suburbiile sudice ale capitalei libaneze, într-o zonă controlată de Hezbollah.

Anterior, purtătorul de cuvânt al Forţelor de Apărare Israeliene (IDF), contraamiralul Daniel Hagari a declarat că „există milioane de dolari în aur şi numerar în buncărul lui Hassan Nasrallah”.

„Unde este situat buncărul? Direct sub Spitalul Al Sahel, în inima Beirutului", a explicat Hagari.

Nu este clar dacă va urma un atac asupra spitalului

Armata israeliană a vizat resursele financiare ale Hezbollah. A aruncat în aer mai multe sucursale bancare şi l-a ucis pe şeful grupului de transferuri de bani al Hezbollah în Siria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici