- Home
- Externe
- (05.10.2020, 19:44)
- Eugenia Foarfecă
Starea lui Trump, miza giganţilor farma! Lupta se dă între un tratament aprobat oficial şi unul în curs de omologare
- Regeneron Pharmaceuticals este una dintre cele mai mari companii de biotehnologie din lume
- Compania are o capitalizare de piaţă de peste 50 de miliarde de dolari
- Regeneron a produs cocktailul de anticorpi sintetici cu care se tratează Donald Trump
- Manager de comunicare farma: Dacă tratamentul reuşeşte, va creşte valoarea acţiunilor
- Dr. Marius Geantă: Nu putem extrapola rezultatele în cazul lui Trump nici măcar la cei care seamănă cu el
Urmărește
1345 afișări
Starea lui Trump, miza giganţilor farma! Lupta se dă între un tratament aprobat oficial şi unul în curs de omologare
Remdesivir şi cocktail de anticorpi sintetici. Sunt primele două arme pe care echipa de medici care îl tratează pe Trump le-au folosit pentru a-l scăpa de complicaţiile date de virus.
Trump şi-a asumat riscul de a lua un coktail de anticorpi produs de compania Regeneron care este însă un tratament experimental, în curs de omologare.
Asta în timp ce Remdesivirul produs de compania americană Gilead este aprobat oficial de FDA în tratamentul anti-Covid.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Cei trei suspecți arestați de poliția olandeză în cazul furtului Tezaurului Dacic vor fi reținuți pentru încă 2 săptămâni
-
Trump: Canada, Mexic şi China nu pot face nimic pentru a amâna taxele
-
Un avion cu şase persoane la bord s-a prăbuşit într-un cartier din Philadelphia
-
Guvernul se reuneşte pentru a adopta bugetul
Cele două companii puternice din industria farma îşi vor putea lega prestigiul de evoluţia stării de sănătate a lui Donald Trump. Petru Grădinariu, fostul manager de comunicare pe România al uneia dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume îţi spune ce se poate întâmpla dacă tratamentele lui Trump vor da roade:
- „Le va creşte cu siguranţă valoarea acţiunilor, şi vor fi mulţi investitori sau oameni care îşi vor dori să aibă acţiuni la aceste două companii”, explică Petru Grădinariu, antreprenor şi fost manager de comunicare la GSK.
Dacă, dimpotrivă, starea lui Trump se va înrăutăţi, asta nu va însemna automat că tratamentul cu anticorpi nu este bun. Trump a beneficiat de cocktailul de anticorpi printr-un mecanism compasional, de urgenţă. La el nu vor avea acces însă toţi bolnavii de Covid, până ce testele nu vor fi finalizate. Omologarea poate dura chiar câţiva ani.
- „La final, când vom şti exact care va fi starea de sănătate a Preşedintelui American, că se vindecă, sau, Doamne fereşte se agravează, vom avea un răspuns strict legat de persoana în cauză, şi nu putem extrapola nici măcar la grupul de persoane care ar putea să semene cu Donald Trump. Preşedintele Donald Trump este pe picior de egalitate în ceea ce priveşte tratamentele pentru Covid 19 cu orice pacient de oriunde din lume, pentru care este identificat un potenţial risc de a trece de fazele uşoare ale bolii”, adaugă Dr. Marius Geantă, preşedintele Centrului pentru Inovaţie în Medicină.
Dacă lucrurile sunt deocamdată incerte cu privire la cocktailul de anticorpi sintetici produs de compania Regeneron, altfel este situaţia în cazul companiei americane Gilead, care produce Remdesivirul.
Va fi tot mai greu de găsit. Gilead va vinde medicamentul direct spitalelor din SUA. Schimbarea ar putea duce la explozia preţului acestui medicament, 400 de dolari este o singură doză, dar şi la competiţia între ţări în a-l procura. În schimb, dexametazona, un antiinflamator cu efecte dovedite în reducerea mortalităţii în Covid, se găseşte peste tot.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.
Citește pe alephnews.ro: La cinci ani după ce au spus „la revedere” UE, britanicii regretă amarnic Brexitul
Citește pe www.zf.ro: Presa olandeză: Poliţia crede că a identificat hoţii tezaurului dacic, precum şi locaţia unde s-ar afla. ”Este vorba de cel puţin trei autori”
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Presa olandeză: Poliţia crede că a identificat hoţii tezaurului dacic, precum şi locaţia unde s-ar afla. ”Este vorba de cel puţin trei autori”
Cine este tânăra care a preluat conducerea afacerii de sute de milioane fondată de părinţi? Businessul include şi o reţea de 80 de magazine
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Părinții Alexandrei Măceșanu au cerut ELIBERAREA lui Gheorghe Dincă! Care e motivul HALUCINANT: cer la schimb…
CANCAN.RO
Milionarul Bryan Johnson nu-și mai injectează „sângele FIULUI său”, după ce a descoperit un alt tratament: „Cine dorește punga mea cu plasmă?”
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 10:50
LIVE TEXT Războiul din Ucraina, ziua 1074. Preşedintele Lituaniei cere implicarea Ucrainei în negocierile de pace şi o apărare regională mai puternică / Trump sugerează că el şi Putin ar putea face paşi „semnificativi” pentru a opri războiul din Ucraina
-
astăzi, 10:44
Câciu: Bugetul pe anul 2025 este unul robust, axat pe dezvoltare