- Home
- Externe
- IERUSALIM, (06.01.2014, 13:40)
- Valentin Vidu - Mediafax
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Starea sănătăţii lui Ariel Sharon continuă să se deterioreze, anunţă spitalul Sheba
Starea sănătăţii fostului premier israelian Ariel Sharon, aflat în comă de opt ani, s-a degradat şi mai mult, a anunţat luni spitalul în care este internat.
Urmărește
123 afișări
Ariel Sharon (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)
Sănătatea lui Sharon, în vârstă de 85 de ani, care este inconştient de când a suferit un atac cerebral pe 4 ianuarie 2006, se deteriorează începând de la 1 ianuarie.
În pofida unei "stabilizări" a funcţiei cardiace, deteriorarea "altor funcţii vitale" ale pacientului, ca cele susţinute de rinichi, plămâni şi ficat continuă, a anunţat directorul Spitalului Sheba de la Tel Hashomer, în apropiere de tel Aviv, doctorul Zeev Rotstein, citat de presă.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Moș Crăciun, eroul sărbătorii, are o fișă medicală impresionantă: obezitate, diabet și jet lag extrem
-
22 decembrie 1989 - ziua fugii cu elicopterul a soţilor Ceauşescu
-
Trupele germane trebuie să fie „apte” pentru război dacă Putin atacă, afirmă Boris Pistorius. Ministrul spune că Berlinul trebuie să aloce mai mulţi bani pentru apărare
-
Dinamo-Rapid, un derby clasic al fotbalului românesc, duminică, în etapa a 21-a Superligii / Anii 60 au oferit confruntări memorabile între cele două echipe
"Riscul la adresa vieţii sale a crescut", a conchis el, apreciind că, doar dacă nu va avea loc un "miracol", "situaţia continuă să se degradeze zi de zi".
Sharon va rămâne în istorie ca cel care a pregătit şi condus, în 1982, invazia Libanului vecin, la vremea respectivă el ocupând funcţia de ministru al Apărării, dar şi ca primul şef al unui Guvern israelian care a efectuat o retragere dintr-o parte a teritoriilor palestiniene, ocupate începând din 1967.
O comisie de anchetă a stabilit în privinţa responsabilităţii lui Sharon că acesta nu a prevăzut şi nici nu a împiedicat masacre în taberele palestiniene de refugiaţi de la Sabra şi Shatila, la Beirut, în septembrie 1982, comise de către o miliţie creştină aliată Israelului.
El a fost nevoit să demisioneze, ceea ce nu l-a împiedicat să devină premier în 2001, post în care a fost reconfirmat în 2003.
În 2005, într-o perioadă în care era considerat un campion al colonizării, el a procedat la evacuarea din Fâşia Gaza a celor aproximativ 8.000 de colonişti care s-au instalat în regiune la încurajările sale.
El a fost criticat dur din cauza acestei decizii, atât de către o mare parte a dreptei, cât şi de către grupul de lobby al coloniştilor.
Sharon a fost spitalizat pe 18 decembrie 2005 în urma unui "uşor atac cerebral" după care a recuperat rapid. Dar pe 4 ianuarie 2006 a intrat într-o comă profundă, după un "atac cerebral grav".
Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.
Citește pe alephnews.ro: Care sunt cele 16 povești care influențează fizica și astronomia în 2024
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Citește și: Spitalul Tel Hashomer: Ariel Sharon se află în continuare într-un pericol iminent de a muri
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Moment istoric pentru NASA: Sonda Parker va ajunge la o distanță record de 6,2 milioane kilometri, chiar în Ajunul Crăciunului
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe