- Home
- Externe
- WASHINGTON, (01.08.2017, 19:30)
- Mihai Draghici
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Statele Unite acuză Rusia de ingerinţe în Ucraina şi de susţinerea regimurilor din Iran, Siria şi Coreea de Nord
Statele Unite nu vor îmbunătăţi relaţiile cu Rusia până când Administraţia Vladimir Putin nu îşi va schimba atitudinea faţă de Ucraina şi nu va înceta să acorde susţinere regimurilor din "Iran, Siria şi Coreea de Nord", afirmă vicepreşedintele SUA, Mike Pence.
Urmărește
4232 afișări
Statele Unite acuză Rusia de ingerinţe în Ucraina, de susţinerea regimurilor din Iran, Siria şi Coreea de Nord
Congresul SUA a adoptat recent noi sancţiuni împotriva Rusiei, urmate de o reacţie simetrică a Moscovei.
"Anularea sancţiunilor americane ar necesita în primul rând ca Rusia să anuleze acţiunile care au atras impunerea sancţiunilor", a declarat Mike Pence marţi, în cursul unei vizite în Georgia.
"Activităţile ruse în sensul destabilizării Ucrainei, susţinerea acordată regimurilor care încalcă reglementările internaţionale, în ţări precum Iran, Siria şi Coreea de Nord - această atitudine trebuie să se schimbe", a acuzat Mike Pence, potrivit agenţiei Reuters, în cursul unei conferinţe de presă organizată alături de premierul Georgiei, Ghiorghi Kvirikaşvili.
ULTIMELE ȘTIRI
-
COVID a fost scăpat dintr-un laborator din China, potrivit FBI. Agenția nu a avut voie să-l informeze pe Biden
-
Petrişor Peiu: Guvernul Ciolacu II începe cu austeritate
-
Diana Buzoianu, deputată USR: Nu am fugit de la guvernare, dar noi voiam nişte soluţii concrete
-
Revoluţia AI vine din China! DeepSeek V3 depăşeşte GPT-4 şi redefineşte limitele tehnologiei
"Vom continua să colaborăm strâns cu Guvernul Georgiei pentru avansarea politicilor actuale şi pentru a facilita aderarea ţării la NATO", a continuat Mike Pence. Rusia se opune aderării Georgiei la NATO.
Personalul misiunilor diplomatice americane din Rusia va fi redus cu 755 de angajaţi, pentru a ajunge la nivelul celui al reprezentanţelor ruse din Statele Unite, a anunţat duminică seară preşedintele rus, Vladimir Putin, precizând că Moscova a aşteptat "mult timp" schimbarea atitudinii Washingtonului.
Moscova este acuzată de Occident de susţinerea insurgenţilor separatişti din estul Ucrainei. Rusia neagă acuzaţiile.
Administraţia Vladimir Putin oferă sprijin regimului din Siria, condus de Bashar al-Assad, în conflictul cu organizaţii teroriste şi grupuri insurgente susţinute de Occident.
Statele Unite încearcă să atribuie în mod greşit Rusiei şi Chinei responsabilitatea pentru criza din Peninsula Coreea, asociată programelor de înarmare nord-coreene, a acuzat luni Ministerul rus de Externe. "Considerăm drept lipsite de fundament încercările Statelor Unite şi ale altor ţări de a atribui responsabilitatea Rusiei şi Chinei", se arată într-un comunicat al Ministerului rus de Externe.
Washingtonul "aproape că acuză Moscova şi Beijingul pentru tolerarea ambiţiilor balistice şi nucleare ale Republicii Populare Democrate Coreea" (denumirea oficială a Coreei de Nord -n.red.), precizează diplomaţia rusă.
Citeşte şi: Statele Unite acuză Rusia de ingerinţe în Ucraina, de susţinerea regimurilor din Iran, Siria şi Coreea de Nord
Citeşte şi: ATAC armat în Moscova. Cel puţin o persoană este rănită şi alte patru ar fi fost ucise. Atacul ar fi fost o reglare de conturi între grupări mafiote din Rusia
Citeşte şi: ACUZAŢII DURE de la Washington, după ce Moscova a anunţat expluzarea a sute de diplomaţi americani din Rusia: Vladimir Putin şi acoliţii săi vor plăti pentru atacul asupra democraţiei americane
Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.
Citește pe alephnews.ro: Netanyahu avertizează că atacurile aeriene asupra Yemenului vor continua, după ce șeful OMS a fost prins într-un atac mortal
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
De la anul „ultra-bogaţilor”, la cel în care trebuie să ne confruntăm cu consecinţele deceniilor de acumulări de datorii. Ce s-ar putea întâmpla în 2025?
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Una dintre cele mai râvnite femei din lume s-a despărțit de iubitul fotbalist. Cine e latino loverul de care s-a îndrăgostit
PROSPORT.RO
Ce a putut să scrie o tânără pe salata boeuf, de Crăciun? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul genial
CANCAN.RO
Cristina Demetrescu ne spune care sunt cele 2 zodii care își vor schimba radical viața în 2025
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe