Studiu: oraşul Geneva are cel mai mare cost al vieţii din lume

  • Oraşul Geneva are cel mai mare cost al vieţii din lume.
  • Asta potrivit informaţiilor colectate de baza de date online Numbeo.
  • Statistica a fost realizată plecând de la indicele de cost al vieţii actualizat la fiecare şase luni.
Urmărește
647 afișări
Imaginea articolului Studiu: oraşul Geneva are cel mai mare cost al vieţii din lume

Sursa foto: Pexels

Statistica publicată o dată la şase luni a arătat că oraşul elveţian a avut cel mai mare scor total al costului vieţii, potrivit Sky News.

Pe locul doi s-a clasat alt oraş elveţian, Zurich, în timp ce New York s-a situat pe locul trei.

Deşi are reputaţia de oraş foarte scump, Londra nu a intrat în top zece, fiind pe locul 13. În schimb, mai multe oraşe din SUA se află în clasament. După locul trei ocupat de New York, se situează oraşele San Francisco, Boston, Reykjavik, Washington DC, Seattle, Los Angeles şi Chicago.

Compania de baze de date a analizat factori precum costul alimentelor, al mesei la restaurante şi al chiriilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici