Suspectul în cazul luării de ostatici de pe Aeroportul din Hamburg a fost reţinut

Suspectul în cazul luării de ostatici de pe Aeroportul din Hamburg a fost reţinut. Incidentul s-a încheiat după 18 ore, transmite BBC, care citează poliţia.

Urmărește
480 afișări
Imaginea articolului Suspectul în cazul luării de ostatici de pe Aeroportul din Hamburg a fost reţinut

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Suspectul în cazul luării de ostatici de pe Aeroportul din Hamburg a fost reţinut. Incidentul s-a încheiat după 18 ore, transmite BBC, care citează poliţia.

Bărbatul a trecut cu maşina prin bariera de securitate şi a intrat pe pista aeroportului, sâmbătă seară, cu fiica sa de patru ani în maşină, şi a parcat sub un avion.

În cele din urmă, el s-a predat autorităţilor „fără a opune rezistenţă”, potrivit poliţiei, şi a fost reţinut.

„Copilul pare să fie nevătămat”, au scris poliţiştii aceştia pe platforma X.

Incidentul a provocat anularea mai multor zboruri de pe aeroport.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
hamburg,
aeroport,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici