Sute de oameni cu zeci de maşini, elicoptere şi avioane luptă cu trei incendii uriaşe în Turcia

  • Sute de oameni cu zeci de maşini, elicoptere şi avioane luptă cu trei incendii uriaşe care au izbucnit în vestul Turciei.
  • Este vorba despre incendii de vegetaţie.
  • Deşi nu există un pericol iminent privind localităţile din regiune, mai multe persoane au fost evacuate.
Urmărește
495 afișări
Imaginea articolului Sute de oameni cu zeci de maşini, elicoptere şi avioane luptă cu trei incendii uriaşe în Turcia

Sute de oameni cu zeci de maşini, elicoptere şi avioane luptă cu trei incendii uriaşe în Turcia

Pompierii încearcă să stingă incendiile care fac ravagii în nord-vestul Turciei, a declarat ministrul Agriculturii şi Pădurilor, Ibrahim Yumakli, potrivit Reuters.

14 avioane, 31 de elicoptere şi 265 de vehicule terestre au fost implicate în eforturile de stingere a incendiilor, împreună cu aproximativ 1.400 de pădurari, a spus Yumakli.

Incendiile au izbucnit în districtul Eceabat din provincia Canakkale, în districtul Goynuk din provincia Bolu şi în districtul Gordes din provincia Manisa.

Deocamdată nu se ştie ce a provocat incendiile.

Guvernatorul din Canakkale, Omer Toraman, a spus că anumite zone din trei sate au fost evacuate ca măsură de precauţie. Şi guvernatorul din Bolu, Erkan Kilic, a declarat că aproximativ 100 de hectare de teren au fost afectate în incendiu şi că trei sate au fost evacuate ca măsură de precauţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici