Tensiunile din Orientul Mijlociu. Israelul atacă mai multe ţinte din Liban

Israel loveşte multiple ţinte Hezbollah în sudul Libanului, în urma intensificării tensiunilor.

Urmărește
948 afișări
Imaginea articolului Tensiunile din Orientul Mijlociu. Israelul atacă mai multe ţinte din Liban

Tensiunile din Orientul Mijlociu. Israelul atacă mai multe ţinte din Liban

Joi, armata israeliană a anunţat că a lovit mai multe ţinte Hezbollah în sudul Libanului, în contextul escaladării tensiunilor după un atac masiv asupra dispozitivelor de comunicaţie ale grupării. Raidurile aeriene au vizat locuri din Chihine, Tayibe, Blida, Meiss El Jabal, Aitaroun şi Kfarkela, precum şi un depozit de arme Hezbollah în zona Khiam, scrie Reuters.

Presa israeliană a scris despre rănirea unor civili israelieni în focurile de rachete anti-tanc lansate din Liban, deşi informaţiile nu au fost confirmate oficial.

Miercuri, Hezbollah a lansat aproximativ 20 de proiectile către Israel, majoritatea fiind interceptate de sistemele de apărare aeriană israeliene.

Ministrul israelian al Apărării, Yoav Gallant, a declarat că războiul purtat de Israel în Gaza din octombrie se mută acum spre graniţa de nord.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici