Tony Blair: Silvio Berlusconi este un "prieten bun" care "nu a fost niciodată plictisitor"

Şeful Guvernului italian, Silvio Berlusconi, este un "prieten bun" al Marii Britanii, care nu a fost "niciodată plictisitor" la reuniunile internaţionale, a declarat, duminică seară, fostul prim-ministru britanic, la o emisiune a postului public italian de televiziune.

16 afișări
Imaginea articolului Tony Blair: Silvio Berlusconi este un "prieten bun" care "nu a fost niciodată plictisitor"

Tony Blair: Silvio Berlusconi este un "prieten bun" care "nu a fost niciodată plictisitor" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt două lucruri de spus în legătură cu Berlusconi: primul este faptul că, atunci când eu eram prim-ministru şi el preşedinte de Consiliu, el a fost un bun prieten al ţării mele şi când s-a angajat să facă ceva pentru noi, s-a ţinut de cuvânt", a spus el, pentru postul italian Rai.

"Al doilea lucru, pe care nu ar trebui să îl spun în calitate de om politic (...), este că politica poate fi foarte plictisitoare: reuniunile, discursurile şi câteodată politicile pot deveni plictisitoare. Se poate spune orice despre Silvio, dar el nu a fost niciodată plictisitor", a apreciat Blair.

"Să spunem că el a provocat amuzament la reuniunile noastre", a spus el, zâmbind.

Silvio Berlusconi este cunoscut pentru plăcerea cu care face glume în orice circumstanţă, chiar şi la summiturile internaţionale, inclusiv "punând coarne" colegilor săi, şefi de state sau de Guverne, la tradiţionalele fotografii de grup.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici