Trafic perturbat în sudul Bulgariei, din cauza ninsorii abundente

Ninsorile abundente de sâmbătă, însoţite de vânt puternic, au perturbat traficul şi alimentarea cu energie electrică în mai multe zone din Bulgaria, informează site-ul Novinite.com.

Urmărește
23 afișări
Imaginea articolului Trafic perturbat în sudul Bulgariei, din cauza ninsorii abundente

Trafic perturbat în sudul Bulgariei, din cauza ninsorii abundente (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Cele mai importante căderi de zăpadă au fost înregistrate în estul şi sudul Bulgariei, iar alimentarea cu energie sau apă a mai multor sate, situate în principal în zona Burgas, nu fusese încă restabilită duminică.

Mai multe şosele sunt acoperite de gheaţă, iar serviciile de intervenţie lucrează pentru deszăpezirea drumurilor din sudul Bulgariei.

În ultimele 24 de ore, echipele Apărării Civile au acordat ajutor pentru deszăpezirea a 137 de vehicule.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici