Traficul rutier din Marea Britanie, perturbat de căderile de zăpadă

Traficul rutier a fost perturbat în Marea Britanie de căderile abundente de zăpadă, însoţite de rafale de vânt puternice şi temperaturi scăzute, relatează Sky News.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier din Marea Britanie, perturbat de căderile de zăpadă

Traficul rutier din Marea Britanie, perturbat de căderile de zăpadă

Sute de utilaje de deszăpezire au fost mobilizate pentru a limita haosul rutier, precizează sursa citată, adăugând că Biroul Meteorologic a emis un avertisment pentru aproape întreaga ţară.

Cele mai afectate regiuni par să fie cele din estul Scoţiei iar în sudul Angliei precipitaţiile sub formă de zăpadă vor fi probabil înlocuite de lapoviţă în cursul după-amiezii.

Meteorologii au precizat că precipitaţiile nu ar trebui să afecteze navetiştii care călătoresc spre Londra deoarece acestea vor cădea spre sfârşitul dimineţii când aceştia vor ajunge deja la destinaţie.

Agenţia pentru autostrăzi a avertizat şoferii să conducă precaut şi să se asigure că au haine suplimentare în cazul în care rămân înzăpeziţi.

Căderile de zăpadă vor fi de scurtă durată, meteorologii prognozând temperaturi de până la opt grade pentru ziua de vineri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici