- Home
- Externe
- (17.09.2020, 16:10)
- Beatrice Dumitru
Tratamentul anti-COVID produs de compania coreeană Celltrion va fi testat în SUA, România şi alte trei ţări
- Seul a declarat joi că a aprobat efectuarea studiilor clinice avansate pentru tratamentul CT-P59 al companiei coreene Celltriom anti-Covid-19.
- Studiile de fază a doua şi a treia vor fi efectuate pe substanţa antivirală pe bază de anticorpi.
- Celltrion a spus că, în afară de Coreea de Sud, a solicitat studii clinice ale CT-P59 în Statele Unite, România şi alte trei ţări.
Urmărește
1738 afișări
Profimedia
Ministerul Siguranţei Alimentelor şi Medicamentelor din Coreea de Sud a declarat joi că a aprobat efectuarea studiilor clinice avansate pentru tratamentul CT-P59 al companiei coreene Celltrion, care ar putea fi utilizat pentru combaterea noului coronavirus, relatează agenţia Yonhap.
Studiile de fază a doua şi a treia care vor fi efectuate pe substanţa antivirală pe bază de anticorpi dezvoltată de compania locală vin după testele iniţiale efectuate pe oameni sănătoşi care au arătat că materialul nu a avut efecte adverse.
Următoarea etapă a studiilor va fi efectuată pe persoane cu simptome uşoare şi severe, ceea ce va permite cercetătorilor să verifice mai bine eficacitatea CT-P59 împotriva COVID-19 şi siguranţa sa, a spus ministerul.
Studiile de faza a doua vor fi efectuate pe 300 de persoane pentru a determina doza adecvată care trebuie administrată. Faza a treia, care implică aproximativ 720 de persoane, va fi desfăşurată pentru a vedea dacă materialul candidat are eficacitate împotriva infecţiilor virale, potrivit ministerului.
Celltrion a spus că, în afară de Coreea de Sud, a solicitat studii clinice ale CT-P59 în Statele Unite, România şi alte trei ţări ca parte a efortului său continuu de a găsi substanţe de tratament viabile pentru a combate pandemia de coronavirus.
Compania naţională sud-coreeană pentru studii clinice a declarat joi că Seulul a aprobat 23 de studii clinice diferite pentru substanţe candidate pentru tratarea coronavirusului. Dintre acestea, 21 sunt medicamente pentru tratament şi două sunt potenţiale vaccinuri.
Citește pe alephnews.ro: Mai multe cipuri în creier în 2025: Musk a anunțat că un al treilea pacient a primit implantul cerebral de la Neuralink. Compania nu se oprește aici
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
VIDEO. Protest AUR față de anularea alegerilor prezidențiale. Românii care mărșăluiesc pe străzile din București cer demisia lui Iohannis și reluarea turului 2
Cum ar arăta viaţa fără asigurări: câţi bani ar trebui să scoată din buzunar un român fără asigurare de călătorie şi sănătate
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Scandal monstru după finala Casa iubirii: Acuzații de blat pentru Kanal D: V-ați bătut joc
CANCAN.RO
Cât a plătit un turist român pentru intrarea într-un aquapark cu apă termală, aflat la 20 km de granița României, după aderarea la Spațiul Schengen
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe