Trei poliţişti israelieni, ucişi în Cisiordania după ce asupra maşinii lor s-a tras cu arma

  • Trei poliţişti israelieni au fost ucişi în Cisiordania după ce asupra maşinii lor s-a tras cu arma.
  • Incidentul a avut loc duminică.
  • Organizaţia Hamas a lăudat atacul, dar nu l-a revendicat.
Urmărește
608 afișări
Imaginea articolului Trei poliţişti israelieni, ucişi în Cisiordania după ce asupra maşinii lor s-a tras cu arma

Trei poliţişti israelieni, ucişi în Cisiordania după ce asupra maşinii lor s-a tras cu arma

Trei israelieni au fost ucişi duminică atunci când a fost deschis focul asupra vehiculului. Incidentul s-a produs în apropierea oraşului Hebron din Cisiordania, au declarat oficiali israelieni, potrivit Reuters.

Forţele de securitate îi căută pe atacatori. Premierul Benjamin Netanyahu a declarat că trei poliţişti se aflau în vehicul şi au fost ucişi.

„Luptăm pe toate fronturile împotriva unui inamic crud care vrea să ne ucidă pe toţi”, a spus Netanyahu,

Hamas a lăudat atacul din Cisiordania, dar nu l-a revendicat, declarând că este un „răspuns natural la masacrele şi genocidul din Fâşia Gaza”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici