Trump este de acord să participe la o dezbatere Fox News cu Harris. Iată când va avea loc

Fostul preşedinte Donald J. Trump a declarat că este de acord să participe la o dezbatere cu vicepreşedintele Kamala Harris pe 4 septembrie, în cadrul unui eveniment moderat de Fox News.

Urmărește
397 afișări
Imaginea articolului Trump este de acord să participe la o dezbatere Fox News cu Harris. Iată când va avea loc

Trump este de acord să participe la o dezbatere Fox News cu Harris. Iată când va avea loc

Dacă se va întâmpla, aceasta ar fi a doua dezbatere prezidenţială din acest ciclu electoral şi prima între Trump şi noua candidată democrată.

Potrivit mesajului postat de Trump pe site-ul său de socializare, dezbaterea va avea loc într-o locaţie care urmează să fie stabilită în Pennsylvania, statul care trebuie neapărat să câştige şi care ar putea decide alegerile.

Prezentatorii Fox News Bret Baier şi Martha MacCallum vor modera dezbaterea, conform New York Times.

Nu e clar dacă Harris este de acord cu dezbaterea şi cu termenii acesteia. Reprezentanţii campaniei sale nu au răspuns la solicitările de comentarii. O purtătoare de cuvânt a Fox News nu a răspuns nici ea la întrebări.

Trump a declarat că dezbaterea la Fox News va avea o audienţă în direct. Dezbaterea anterioară dintre preşedintele Biden şi Trump a avut loc într-o sală goală.

De asemenea, Trump s-a declarat „total pregătit să o accepte" pe Harris drept noul candidat al democraţilor. Întrucât campania acesteia a prins brusc contur după ce Biden s-a retras din cursă, acesta a caracterizat ascensiunea ei drept o „lovitură de stat" în cadrul Partidului Democrat.

„Am cheltuit sute de milioane de dolari, timp şi efort luptând împotriva lui Joe, iar când am câştigat dezbaterea, au aruncat în ring un nou candidat", a declarat vineri Trump pe site-ul său de social media.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici