Donald Trump îşi apără candidatul la vicepreşedinţie în legătură cu insultele faţă „de doamnele cu pisici”

Donald Trump a apărat luni afirmaţiile candidatului său la vicepreşedinţie cu privire la „doamnele cu pisici şi fără copii”, care ar fi distrus valorile americane, dar a mai spus că şi adulţii fără copii sunt la fel de buni ca părinţii.

Urmărește
357 afișări
Imaginea articolului Donald Trump îşi apără candidatul la vicepreşedinţie în legătură cu insultele faţă „de doamnele cu pisici”

Donald Trump îşi apără candidatul la vicepreşedinţie în legătură cu insultele faţă „de doamnele cu pisici”

Comentariul din 2021 al lui JD Vance potrivit căruia vicepreşedintele Kamala Harris şi alţi democraţi ar fi „o adunătură de doamne fără copii, nefericite în propriile lor vieţi” a reapărut după ce Trump l-a ales pe senatorul din Ohio drept candidat republican la vicepreşedinţie, scrie BBC.

Într-un interviu acordat luni postului Fox News, Trump a declarat că JD Vance încerca pur şi simplu să arate cât de mult preţuieşte viaţa de familie: „A crescut într-o situaţie familială foarte interesantă şi simte că familia este bună. Şi nu cred că este nimic greşit în a spune asta.”

Întrebat dacă ar putea garanta pentru dl Vance ca fiind o „alegere excelentă” pentru alegerile din noiembrie, Trump a spus: „Are un sprijin extraordinar, şi chiar îl are în rândul unui anumit grup de oameni - oamenii cărora le plac familiile.”
 

Reacţiile faţă de comentariile lui JD Vance 

Actriţa Jennifer Aniston, care a vorbit public despre eforturile sale de a avea copii prin fertilizare in vitro (FIV), a fost printre cei care au criticat recent comentariile candidatului republican.
 
„Chiar nu pot să înţeleg cum acest lucru vine din partea unui potenţial vicepreşedinte al Statelor Unite”, a scris ea într-o postare pe Instagram.
 
De asemenea, Secretarul american al Transporturilor, Pete Buttigieg, un democrat, numit de domnul Vance în interviul original, a abordat, de asemenea, vorbind despre adoptarea de gemeni cu soţul său, Chasten: „Lucrul cu adevărat trist este că a spus acest lucru după ce eu şi Chasten am trecut printr-un eşec destul de dureros în călătoria noastră de adopţie”, a declarat dl Buttigieg pentru programul The Source al CNN.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici