Trump nu admite că ar fi pierdut dezbaterea: „A fost cea mai bună dezbatere a mea”

„Cred că a fost cea mai bună dezbatere pe care am avut-o vreodată”, a spus Donald Trump într-o apariţie surpriză în faţa presei după dezbatere.

Urmărește
319 afișări
Imaginea articolului Trump nu admite că ar fi pierdut dezbaterea: „A fost cea mai bună dezbatere a mea”

Trump nu admite că ar fi pierdut dezbaterea: „A fost cea mai bună dezbatere a mea”

„O dezbatere foarte importantă. A fost foarte interesantă şi a arătat cât de slabi sunt, cât de patetici sunt ei”, adaugă Trump.

El a repetat replicile republicanilor conform cărora moderatorii au fost părtinitori şi a fost „trei contra unu”.

Trump a spus că sondajele sugerează că s-a descurcat foarte bine.

Prezentatorul CNN Chris Wallace a declarat că nu credea că va mai „asista vreodată la o dezbatere atât de devastatoare” precum confruntarea din iunie dintre Joe Biden şi fostul preşedinte Donald Trump.

„Cred că seara aceasta a fost la fel de devastatoare”, a spus Wallace referitor la prestaţia lui Trump din această seară.

Wallace a spus că, în opinia sa, Harris „a reuşit să se impună pe aproape toate subiectele la care mă pot gândi” şi că „l-a doborât pe Trump”.

„Donald Trump a părut bătrân în seara asta”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici