Trump o numeşte pe Harris „o vagaboandă” şi „o vicepreşedintă ratată”

Fostul preşedinte Donald Trump a atacat-o vineri pe vicepreşedinta Kamala Harris în ceea ce priveşte imigraţia şi justiţia penală, în cel de-al doilea discurs al său de când preşedintele Joe Biden s-a retras din cursă, numind-o pe Harris o „vagaboandă” şi o „vicepreşedintă ratată”.

Urmărește
550 afișări
Imaginea articolului Trump o numeşte pe Harris „o vagaboandă” şi „o vicepreşedintă ratată”

Trump o numeşte pe Harris „o vagaboandă” şi „o vicepreşedintă ratată”

„A fost o vagaboandă acum trei săptămâni. Ea a fost vagaboandă. Un vicepreşedinte ratat într-o administraţie ratată, cu milioane de oameni care trec graniţa, iar ea a fost ţarul frontierei”, a declarat Trump la Summitul Credincioşilor Turning Point Action din West Palm Beach, Florida, potrivit NBC News.

Mare parte din criticile fostului preşedinte la adresa lui Harris au fost similare cu atacurile sale la adresa lui Biden. Trump a declarat că Harris a gestionat în mod necorespunzător graniţa sudică, că nu îi plac evreii şi că va numi „marxişti” la Curtea Supremă pentru a-i lipsi pe americani de libertatea lor religioasă. (Soţul vicepreşedintelui, Doug Emhoff, al doilea gentleman, este primul soţ evreu al unui vicepreşedinte şi şi-a asumat un rol important în combaterea antisemitismului).

Aceste atacuri au fost în concordanţă cu afirmaţiile generale nefondate ale republicanilor conform cărora democraţii vor impune politici socialiste sau marxiste dacă vor fi aleşi.

Republicanii au atacat dosarul lui Harris în calitate de „ţar al frontierelor” al administraţiei Biden, însă Casa Albă a ripostat, afirmând că rolul lui Harris a fost acela de a colabora cu naţiunile din America Centrală pentru a aborda cauzele profunde ale migraţiei, nu de a rezolva criza de la frontiera de sud.

Trump a încercat, de asemenea, să o lege pe Harris de San Francisco, oraşul în care a fost procuror districtual, spunându-le participanţilor că, dacă Harris este aleasă, „teroriştii vor numi sute de judecători de extremă-stânga pentru a impune cu forţa valorile liberale nebuneşti din San Francisco americanilor din întreaga ţară”.

Fostul preşedinte a îndemnat, de asemenea, alegătorii religioşi să se prezinte la urne în număr mai mare în acest an decât oricând, spunându-le: „Aveţi o putere extraordinară, doar că nu ştiţi asta. Trebuie să vă folosiţi de această putere. Creştinii sunt un grup despre care se ştie că nu votează prea mult. Trebuie să ieşiţi cel puţin la aceste alegeri. Du-ne în acea frumoasă Casă Albă”.

Numindu-i pe „frumoşii mei creştini”, Trump a adăugat: „Ieşiţi şi votaţi. Doar de data asta. Nu va mai trebui să o faceţi. Încă patru ani. Ştiţi ce? Va fi rezolvat. Va fi bine. Nu va mai trebui să votaţi.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
trump,
harris,
vagabond

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici