Trump promite „cea mai mare deportare în masă a migranţilor ilegali”. Şi cere pedeapsa cu moartea

Candidatul republican vine cu alte declaraţii belicoase în ultima parte a campaniei electorale.

Urmărește
129 afișări
Imaginea articolului Trump promite „cea mai mare deportare în masă a migranţilor ilegali”. Şi cere pedeapsa cu moartea

Trump promite „cea mai mare deportare în masă a migranţilor ilegali”. Şi cere pedeapsa cu moartea

„Operaţiunea Aurora”, aşa a botezat Donald Trump, în Aurora (Colorado), cea mai mare deportare în masă a migranţilor ilegali pe care a promis-o, în caz de victorie la alegerile de pe 5 noiembrie.

„Astăzi anunţ că, odată ce voi prelua funcţia, vom avea o Operaţiune Aurora la nivel federal pentru a grăbi înlăturarea acestor bande sălbatice”, a asigurat el, evocând utilizarea Legii inamicilor străini din 1798.

„Invazia va fi oprită. Zborurile migranţilor se vor încheia, iar aplicaţia Kamala pentru imigranţii ilegali va fi închisă imediat în 24 de ore. În aceeaşi zi vom începe să găsim şi să expulzăm fiecare membru al bandei de imigranţi ilegali din ţara noastră.â

Îi vom scoate, va fi o acţiune naţională majoră”, a spus Trump, anunţând desfăşurarea echipelor de elită de la Vamă, Protecţia Frontierei şi alte agenţii federale de aplicare a legii.

Fostul preşedinte al Statelor Unite a cerut şi pedeapsa cu moartea pentru migranţii găsiţi vinovaţi de uciderea cetăţenilor americani şi a oamenilor legii.

„Cer pedeapsa cu moartea pentru orice migrant care ucide un cetăţean american sau un ofiţer de aplicare a legii”, declarase el, vorbind la un miting al alegătorilor din Reno, Nevada.

Trump a exprimat acelaşi concept şi în timpul mitingul susţinut în Aurora. Aici, el a mai spus că „voi salva Aurora şi fiecare oraş care a fost invadat şi cucerit” de migranţi, în special de bande din Venezuela.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici