Trump promite să scoată America din războiul din Ucraina şi îl învinovăţeşte pe Biden pentru conflict

  • Donald Trump a promis că va scoate America din războiul din Ucraina dacă va câştiga alegerile, criticând administraţia Biden pentru implicarea în conflict.
  • Trump l-a acuzat pe Zelenski că profită de sprijinul SUA, susţinând că fiecare vizită a preşedintelui ucrainean aduce „o sută de miliarde” de dolari pentru Ucraina.
  • Posibilitatea întoarcerii lui Trump la Casa Albă îngrijorează Ucraina, în special din cauza blocării ajutorului militar de către aripa pro-Trump a Partidului Republican.
Urmărește
406 afișări
Imaginea articolului Trump promite să scoată America din războiul din Ucraina şi îl învinovăţeşte pe Biden pentru conflict

Trump promite să scoată America din războiul din Ucraina şi îl învinovăţeşte pe Biden pentru conflict

La un miting din Atlanta, pe 24 septembrie, candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, a criticat implicarea Americii în războiul din Ucraina, afirmând că ţara este „blocată” şi că doar el ar putea pune capăt acestuia dacă va câştiga alegerile, scrie The Kyiv Independent.

Trump a acuzat că „Biden şi Kamala ne-au băgat în acest război în Ucraina şi acum nu ne pot scoate,” promiţând că, dacă va fi ales, va „rezolva războiul din Ucraina” prin negocieri.

El l-a descris pe preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski drept „cel mai mare vânzător de pe Pământ”, susţinând că fiecare vizită a acestuia în SUA aduce Ucrainei „o sută de miliarde.”

Posibilitatea întoarcerii lui Trump la Casa Albă îngrijorează Ucraina, mai ales după ce aripa pro-Trump a Partidului Republican a blocat pentru câteva luni un proiect de ajutor pentru Ucraina, afectând astfel evoluţiile pe câmpul de luptă şi contribuind la pierderea oraşului Avdiivka.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici