Trump, speriat în instanţă: astăzi este o zi periculoasă pentru America

Mesajul apărării în procesul cu vedeta filmelor pentru adulţi: „Trump este nevinovat, nu există dovezi împotriva lui”.

2301 afișări
Imaginea articolului Trump, speriat în instanţă: astăzi este o zi periculoasă pentru America

Trump, speriat în instanţă: astăzi este o zi periculoasă pentru America

„Astăzi este o zi periculoasă pentru America.” Donald Trump a scris acest mesaj înainte de a intra în instanţă pentru a-şi prezenta argumentele finale în procesul său de la New York.

„Preşedintele Trump este nevinovat”, aşa şi-a început discursul în procesul cu cazul starului porno avocatul Todd Blanche, apărătorul magnatului.

„Am început prin a spune ceva pe care vi-l repet chiar acum. Este la fel de adevărat acum ca şi în 22 aprilie. Şi asta înseamnă că preşedintele Trump este nevinovat. Nu a comis nicio crimă, iar procurorul nu şi-a îndeplinit sarcina de probă”, a spus Blanche.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici