Trump „sub lupa” presei americane, după ce a spus că ar fi vizitat Gaza

Donald Trump a susţinut într-un interviu că a vizitat Gaza, dar marile publicaţii americane nu au găsit dovezi care să confirme această declaraţie, scrie The Times of Israel.

Urmărește
331 afișări
Imaginea articolului Trump „sub lupa” presei americane, după ce a spus că ar fi vizitat Gaza

Trump „sub lupa” presei americane, după ce a spus că ar fi vizitat Gaza

Candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, se confruntă cu critici după ce a spus într-un interviu de luni omului de radio Hugh Hewitt că a vizitat anterior Gaza. „Am fost acolo şi e dur. E un loc dur chiar de dinainte de toate atacurile şi conflictele din ultimii ani”, a spus Trump.

Cu toate acestea, mai multe publicaţii mari din SUA, inclusiv The New York Times, The Washington Post şi CNN, au raportat că nu există dovezi ale unei astfel de vizite. Publicaţiile menţionează că Trump nu a vizitat Gaza nici măcar în timpul preşedinţiei sale, iar The Times of Israel a precizat anterior că Trump nu a vizitat Israelul înainte de a deveni preşedinte.

Purtătoarea de cuvânt a campaniei lui Trump, Karoline Leavitt, a declarat pentru CNN că „preşedintele Trump a fost în Gaza şi a lucrat mereu pentru a asigura pacea în Orientul Mijlociu”, refuzând să ofere detalii suplimentare.

Un oficial al campaniei, citat anonim de The New York Times, spus în schimb că Trump a fost în Israel şi că „Gaza se află în Israel”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici