Trump sugerează că democraţii sunt responsabili de tentativa de asasinat asupra sa

În atacul său asupra Kamalei Harris cu privire la investigaţiile sale penale, Donald Trump a sugerat, fără nicio dovadă, că ea şi Departamentul de Justiţie au fost „înarmaţi” împotriva sa, sugerând, practic, că democraţii sunt responsabili de tentativa de asasinat asupra sa.

Urmărește
158 afișări
Imaginea articolului Trump sugerează că democraţii sunt responsabili de tentativa de asasinat asupra sa

Trump sugerează că democraţii sunt responsabili de tentativa de asasinat asupra sa

„Probabil am primit un glonţ în cap din cauza lucrurilor pe care le spun despre mine. Ei vorbesc despre democraţie, eu sunt o ameninţare la adresa democraţiei. Ei sunt ameninţarea la adresa democraţiei”, a spus Trump.

FBI nu este încă sigur de ce un tânăr a deschis focul la un miting al lui Trump în Pennsylvania, în iulie, rănindu-l uşor pe fostul preşedinte la ureche şi omorând un participant.

Totuşi, la dezbatere, fostul preşedinte a declarat că Harris şi alţi democraţi care l-au numit o „ameninţare la adresa democraţiei” au declanşat atacul.

Kamala Harris şi Donald Trump au participat marţi seara la dezbaterea găzduită de ABC News. Este prima dezbatere între Harris şi Trump. Joe Biden şi Trump s-au confruntat în iunie, dar preşedintele în funcţie a avut o prestaţie atât de slabă, încât a provocat o prăbuşire a numărului de susţinători şi a fost nevoit să se retragă din cursă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici