Un american a fost condamnat în Rusia la 12 ani de închisoare pentru trafic de droguri

  • Un cetăţean american a fost condamnat la 12 ani de închisoare de un tribunal din Rusia.
  • El a fost găsit vinovat pentru trafic de droguri.
  • Bărbatul îşi va ispăşi pedeapsa într-o colonie penală de maximă securitate.
178 afișări
Imaginea articolului Un american a fost condamnat în Rusia la 12 ani de închisoare pentru trafic de droguri

Un american a fost condamnat în Rusia la 12 ani de închisoare pentru trafic de droguri

Robert Woodland, în vârstă de 32 de ani, a fost arestat la Moscova în luna ianuarie fiind acuzat de procurori că a încercat să vândă o cantitate mare de metadonă. Avocatul său a declarat pentru Reuters că bărbatul a reunoscut parţial acuzaţiile. Totuşi, nu este clar ce acuzaţii a acceptat.

Woodland s-a născut în Rusia dar a fost adoptat când avea doi ani. El a călătorit în ţara natală în 2020 pentru a-şi găsi mama naturală. Călătoria lui a fost prezentată într-o emisiune tv din Rusia. După ce şi-a găsit mama, el a decis să rămână în Rusia şi a lucrat ca profesor de engleză lângă Moscova.

Unii oficiali occidentali sugerează că ruşii reţin americani pentru a face schimb de prizonieri şi a-şi recupera agenţii închişi în străinătate. Cel puţin o duzină de cetăţeni americani sunt reţinuţi în prezent în închisorile ruseşti.

Oficialii SUA i-au avertizat în mod repetat pe cetăţenii americani din Rusia să părăsească ţara, invocând riscul de arestare pe nedrept şi de hărţuire de către autorităţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici