Un avion cu produse alimentare a plecat vineri dimineaţa spre Liban

Un avion care transportă ajutoare umanitare oferite de România a plecat vineri dimineaţa spre Liban, a transmis Guvernul.

Urmărește
122 afișări
Imaginea articolului Un avion cu produse alimentare a plecat vineri dimineaţa spre Liban

Un avion cu produse alimentare a plecat vineri dimineaţa spre Liban

Potrivit unui comunicat al Executivului, ajutorul umanitar gratuit constă în produse alimentare.

Decizia acordării ajutorului umanitar pentru populaţia civilă din Liban a fost luată în cadrul şedinţei de joi a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, având în vedere situaţia de securitate din Orientul Mijlociu, care a generat şi o criză umanitară în Republica Libaneză.

Transportul bunurilor se face pe cale aeriană cu resurse puse la dispoziţie de Ministerul Apărării Naţionale. Totodată, ca parte a misiunii, vor fi prezenţi şi doi ofiţeri de legătură din cadrul Direcţiei Generale pentru Protecţie Civilă din cadrul DSU.

„România continuă să-şi onoreze angajamentele şi se alătură comunităţii internaţionale solidară cu statele care se confruntă cu situaţii majore de urgenţă”, transmite Guvernul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici