Un elicopter american s-a prăbuşit în Irak

Paisprezece militari americani au fost ucişi, miercuri, în urma prăbuşirii unui elicopter american în nordul Irakului, a anunţat armata americană, citată de Reuters.

Urmărește
3 afișări
Imaginea articolului Un elicopter american s-a prăbuşit în Irak

Elicopter american prăbuşit în Irak, soldat cu moartea a 14 militari

Armata a precizat într-un comunicat că, potrivit primelor indicii, elicopterul de tip Black Hawk a avut probleme tehnice.

Două elicoptere Black Hawk de tip UH-60 se aflau într-o misiune nocturnă, când unul dintre ele s-a prăbuşit. Acel elicopter transporta patru membri ai echipajului şi zece pasageri", se mai arată în comunicat.

Incidentul este cel mai grav din ianuarie 2005, când 31 de membri ai personalului au fost ucişi, după ce un elicopter de transport al Infanteriei marine a fost doborât.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici