Un fotograf NYT a surprins imaginea glonţului în timp ce se apropia de Trump, la mitingul sângeros din Pennsylvania. Imaginea face înconjurul lumii

  • Trump a fost împuşcat la un miting din Butler, Pennsylvania.
  • Doug Mills, un fotograf veteran al New York Times, a surprins imaginea glonţului care trecea pe lângă capul fostului Preşedinte Donald J. Trump.
  • Atacatorul a fost ucis de Serviciile Secrete ale SUA.
Urmărește
6100 afișări
Imaginea articolului Un fotograf NYT a surprins imaginea glonţului în timp ce se apropia de Trump, la mitingul sângeros din Pennsylvania. Imaginea face înconjurul lumii

Foto: NYT - Glont

Trump a fost împuşcat în partea superioară a urechii drepte la un miting din Butler, Pennsylvania. Mitingul avea loc cu doar câteva zile înainte de Convenţia Naţională Republicană, unde Trump urma să-şi anunţe candidatul la funcţia de Vicepreşedinte.

Documentând mitingul de campanie din Pennsylvania de sâmbătă după-amiază, care s-a transformat într-un atentat la viaţa unui fost Preşedinte, Doug Mills, un fotograf veteran al New York Times, a surprins imaginea glonţului care trecea pe lângă capul fostului Preşedinte Donald J. Trump.

Mills folosea o cameră digitală Sony capabilă să capteze imagini cu până la 30 de cadre pe secundă. A făcut aceste fotografii cu o viteză de expunere de 1/8.000 de secundă – extrem de rapid, conform standardelor din industrie.

Atacatorul a fost ucis de Serviciile Secrete ale SUA. FBI l-a identificat ca fiind „Thomas Matthew Crooks”, un tânăr de doar 20 de ani din Bethel Park, Pennsylvania, potrivit CNN.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici