Un pilot Turkish Airlines a murit în timpul unui zbor. Avionul a aterizat de urgenţă

Un pilot de 59 de ani a murit pe un zbor Turkish Airlines din Seattle către Istanbul, forţând aeronava să facă o aterizare de urgenţă la New York, scrie Sky News.

Urmărește
247 afișări
Imaginea articolului Un pilot Turkish Airlines a murit în timpul unui zbor. Avionul a aterizat de urgenţă

Un pilot Turkish Airlines a murit în timpul unui zbor. Avionul a aterizat de urgenţă

Incidentul a avut loc marţi seară, la scurt timp după decolarea aeronavei Airbus A350, care a zburat iniţial spre nord, deasupra Canadei, înainte de a fi deviată brusc spre sud.

Echipajul de zbor a încercat să-i ofere primul ajutor pilotului de 59 de ani, pe nume İlçehin Pehlivan, însă acesta a fost declarat decedat înainte de aterizarea aeronavei, care a avut loc la aeroportul John F. Kennedy în jurul orei 6 dimineaţa, ora locală, miercuri.

Co-pilotul a reuşit să piloteze aeronava în siguranţă spre sol.

Un purtător de cuvânt al companiei a declarat că Pehlivan era angajat al Turkish Airlines din 2007 şi că nu avea probleme de sănătate despre care să se ştie, având analizele medicale la zi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici