Un şofer, împuşcat de cinci ori în timpul unui atentat şi declarat mort, şi-a revenit la morgă

Un şofer care a fost împuşcat de cinci ori în timpul unui atentat produs pe o autostradă din Pakistan şi-a revenit la morgă. Iniţial, el a fost declarat decedat şi a fost transportat cu alte cadavre. Atentatul s-a produs luni atunci când rebelii înarmaţi au atacat mai multe maşini.

Urmărește
2139 afișări
Imaginea articolului Un şofer, împuşcat de cinci ori în timpul unui atentat şi declarat mort, şi-a revenit la morgă

Un şofer, împuşcat de cinci ori în timpul unui atentat şi declarat mort, şi-a revenit la morgă

Şoferul de camion, pe care salvatorii l-au crezut mort, şi-a revenit marţi, potrivit Reuters. Personalul spitalului care primeşte cadavre şi-a dat seama că este în viaţă. O asistentă a confirmat că bărbatul a fost lovit de cinci gloanţe în braţ şi în spate şi că starea sa este stabilă.

Mai multe atacuri au avut loc luni pe autostrăzi, în gări şi în secţii de Poliţie din regiunea Balochistan din sud-vestul Pakistanului.

Zeci de oameni, inclusiv civili, au fost executaţi. Atacurile au fost revendicate de o grupare separatistă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici