Unităţile de artilerie israeliană atacă violent sudul Libanului

  • Unităţile de artilerie israeliană atacă violent sudul Libanului, anunţă CNN.
  • Focurile sunt trase la fiecare câteva minute.
  • De asemenea, militarii israelieni au blocat accesul lângă frontiera cu Liban declarând „o zonă militară închisă”.
Urmărește
58 afișări
Imaginea articolului Unităţile de artilerie israeliană atacă violent sudul Libanului

Unităţile de artilerie israeliană atacă violent sudul Libanului

Sudul Libanului este bombardat intens de israelieni. Atacul are loc în noaptea de luni spre marţi. Israelienii nu au confirmat sau infirmat informaţiile potrivit cărora au început o operaţiune terestră în Liban. Totuşi, israelienii au cerut să nu fie difuzate informaţii despre mişcarea trupelor şi au emis în limba arabă ordine de evacuare pentru cartiere din sudul capitalei libaneze, Beirut.

Anterior, oficialii americani au anunţat că Israelul ar putea lansa ceea ce au descris drept o incursiune terestră limitată în sudul Libanului.

La aproximativ trei kilometri distanţă de graniţa cu Liban, au apărut numeroase semne ale unei ofensive terestre. Militarii au blocat o regiune din nord-estul Israelului, cea mai apropiată de graniţa cu Liban, declarând-o „zonă militară închisă”.

Lângă autostrada din zonă au fost mutate în ultimele zile, aproximativ 100 de tancuri şi alte vehicule militare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici