United Airlines apelează la Starlink-ul lui Elon Musk pentru internet în timpul zborului

Compania aviatică americană United Airlines a declarat vineri că a semnat un nou acord cu compania Starlink a lui Elon Musk pentru servicii de internet în timpul zborului.

Urmărește
442 afișări
Imaginea articolului United Airlines apelează la Starlink-ul lui Elon Musk pentru internet în timpul zborului

United Airlines apelează la Starlink-ul lui Elon Musk pentru internet în timpul zborului

Starlink, o unitate a SpaceX, a încheiat acorduri cu mai multe companii aeriene pentru a furniza servicii de internet în timpul zborului, încercând să îşi extindă aria de acoperire dincolo de consumatori şi gospodării din zonele rurale din întreaga lume cu acces redus sau inexistent la internet.

Furnizorul de servicii de internet prin satelit a semnat anterior acorduri cu Hawaiian Airlines şi cu transportatorul regional JSX.

United se aşteaptă ca, în următorii ani, toate cele peste 1 000 de aeronave ale sale să beneficieze de conectivitatea la internet a Starlink.

Testarea serviciului va începe la începutul anului 2025, iar primele zboruri de pasageri care vor beneficia de internet vor avea loc la sfârşitul aceluiaşi an.

Transportatorul a dezvăluit, de asemenea, planurile sale de a menţine serviciile Starlink gratuite pe zborurile sale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici