Uraganul Beryl a făcut prăpăd în Marea Caraibilor

  • Cel puţin o persoană a murit după ce uraganul Beryl a lovit mai multe ţări din Marea Caraibilor.
  • Numeroase comunităţi au rămas fără energie electrică şi mii de oameni au fost evacuaţi.
  • Uraganul a lovit mai multe insule din vestul regiunii şi acum se îndreaptă spre est.
242 afișări
Imaginea articolului Uraganul Beryl a făcut prăpăd în Marea Caraibilor

Uraganul Beryl a făcut prăpăd în Marea Caraibilor

Mii de oameni au rămas fără energie electrică sau au fost mutaţi în adăposturi temporare în St Vincent şi Grenadine, Grenada şi St Lucia, potrivit BBC.

Tot în St Vincent şi Grenadine, o persoană a murit, dar autorităţile se tem că numărul victimelor ar putea creşte. Pe insula Carriacou care ţine de Grenada, vântul puternic a distrus aproape toate aşezările. Aeroporturile din zonă au fost închise, iar locuitorii care nu au fost evacuaţi au fost sfătuiţi să caute adăpost.

Uraganul de categoria 5 se deplasează spre Jamaica. De asemenea, se preconizează că va atinge sud-estul Mexicului până la sfârşitul săptămânii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici