Victoria, soţia lui Keir Starmer, este rezervată şi timidă. Cu ce se ocupă noua primă doamnă britanică

Victoria Starmer, soţia noului premier britanic, are un cult al confidenţialităţii, iar imaginile alături de soţul ei erau rare.

3441 afișări
Imaginea articolului Victoria, soţia lui Keir Starmer, este rezervată şi timidă. Cu ce se ocupă noua primă doamnă britanică

Victoria, soţia lui Keir Starmer, este rezervată şi timidă. Cu ce se ocupă noua primă doamnă britanică

Victoria Starmer a votat împreună cu soţul ei, ieri dimineaţă, în secţia de votare din circumscripţia Holborn şi St. Pancras.

Imaginile publice sunt rare ale cuplului sunt rare. Ultima fotogrfie datează de luna trecută, când cei doi au mers la un concert Taylor Swift.

Soţia noului premier englez, de asemenea avocat, are un cult al confidenţialităţii. Până la punctul în care nimeni nu ştie numele celor doi copii ai cuplului.

Victoria Starmer, de origine şi de religie evreiască, a militat pentru Tony Blair pe când era doar o fată şi a jucat un rol important în ascensiunea soţului său.

Se pare că Vic, aşa cum o numeşte Keir, a inspirat reconcilierea dintre stânga şi comunitatea evreiască, mereu departe de lumina reflectoarelor.

Fiica lui Bernard, un contabil de religie evreiască şi de origine poloneză, şi a lui Barbara, medic, ea a crescut în Londra. S-a alăturat Partidului Laburist în 1997 ca foarte tânără voluntară pentru Blair.

Ea şi soţul ei sunt căsătoriţi de 17 ani, s-au cunoscut la serviciu şi nu a fost dragoste la prima vedere,

Victoria, vegetariană, ar trebui să fie cu zece ani mai tânără decât soţul ei, în vârstă de 61 de ani, dar nu există nicio certitudine.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici