Victorie a comuniştilor în cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale din R. Moldova

Partidul Comuniştilor din Republica Moldova a câştigat cele mai multe voturi în cel de-al doilea tur al alegerilor locale, desfăşurat duminică, a anunţat Comisia Electorală Centrală (CEC) după centralizarea a circa 95 la sută din voturile exprimate, informează Moldpres, în pagină electronică.

Urmărește
1 afișare

Potrivit rezultatelor prezentate de CEC, candidaţii la funcţia de primar din partea Partidului Comuniştilor au câştigat 14,59 la sută din voturi. Pe locul al doilea se plasează Alianţa Moldova Noastră cu 10,38 procente, urmată de Partidul Democrat din Moldova cu 5,96 la sută şi de Partidul Popular Creştin Democrat, cu 3,84 la sută din voturi.

Candidaţii independenţi înscrişi în turul al doilea au obţinut în total 8,84 la sută din voturi.

La închiderea secţiilor de votare, la oraora 21.00, rata de participare era de 41 de procente, ceea ce reprezintă peste 687.000 de alegători, în timp ce la primul tur al alegerilor de la 3 iunie participarea fost de 52 la sută.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici