Viktor Ianukovici se va deplasa cu elicopterul, pentru a evita crearea de ambuteiaje la Kiev

Preşedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, criticat deseori pentru că provoacă ambuteiaje în Kiev, la trecerea coloanei sale oficiale, se va deplasa în capitală cu elicopterul, a declarat vineri administraţia prezidenţială.

Urmărește
15 afișări
Imaginea articolului Viktor Ianukovici se va deplasa cu elicopterul, pentru a evita crearea de ambuteiaje la Kiev

Viktor Ianukovici se va deplasa cu elicopterul, pentru a evita crearea de ambuteiaje la Kiev (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Dacă vom calcula costul unui zbor şi câte probleme sunt create de restricţiile de circulaţie, va fi logic să optăm pentru elicopter", a declarat şeful administraţiei prezidenţiale, Serghei Liovocikin.

Deplasările lui Ianukovici, ales la începutul anului, generează critici acerbe la Kiev, unde poliţia închide bulevarde întregi în timpul trecerii coloanei prezidenţiale, creând ambuteiaje enorme.

Preşedinţia nu pare să se teamă de criticile privind utilizarea unui elicopter, în timp ce ţara se străduieşte să iasă din criza economică.

"Reacţia negativă a societăţii este mai rea atunci când oamenii sunt blocaţi în ambuteiaje", a explicat Liovocikin fără a dezvălui preţul viitoarelor zboruri prezidenţiale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici