Vizită-surpriză la Teheran a ministrului rus de Externe

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, va efectua începând de marţi o vizită-surpriză la Teheran, unde se va întâlni cu preşedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad, au declarat autorităţile iraniene, citate de AFP.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Vizită-surpriză la Teheran a ministrului rus de Externe

Vizită-surpriză la Teheran a ministrului rus de Externe

Deocamdată nu există informaţii referitoare la motivele vizitei anunţate de surse guvernamentale, însă aceasta intervine pe fondul tensiunilor dintre Iran şi Statele Unite, generate de programul nuclear iranian.

Preşedintele rus Vladimir Putin a efectuat, în urmă cu două săptămâni, o vizită istorică în Iran.

În ultimele săptămâni, preşedintele rus s-a detaşat de poziţia statelor occidentale cu privire la dosarul nuclear, declarând că nu deţine informaţii despre un program militar nuclear în Iran.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici