- Home
- Externe
- MOSCOVA, (19.07.2018, 15:05)
- Mihai Draghici
Vladimir Putin consideră "un succes" întâlnirea cu Donald Trump: A marcat "începerea unui parcurs de schimbări pozitive"
Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, afirmă că întrevederea cu omologul său din Statele Unite, Donald Trump, a fost "un succes", marcând începerea unei serii de "schimbări pozitive", informează site-ul agenţiei Associated Press.
Urmărește
217 afișări
Vladimir Putin consideră "un succes" întâlnirea cu Donald Trump: A marcat "începerea unui parcurs de schimbări pozitive"
"Întâlnirea a fost un succes", a declarat Vladimir Putin joi, la o întâlnire cu diplomaţi ruşi.
"În unele puncte de vedere, relaţiile bilaterale sunt într-o situaţie mai rea decât în timpul Războiului Rece", dar întâlnirea cu Donald Trump a marcat "începerea unui parcurs de schimbări pozitive".
"Vom vedea cum vor evolua lucrurile", a subliniat Vladimir Putin, exprimând preocupare că există "forţe" în Statele Unite care blochează îmbunătăţirea relaţiilor bilaterale.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Mai multe cipuri în creier în 2025: Musk a anunțat că un al treilea pacient a primit implantul cerebral de la Neuralink. Compania nu se oprește aici
-
Milanovic, pe cale să câştige alegerile prezidenţiale din Croaţia, potrivit unui exit poll
-
Popularitatea lui Emmanuel Macron în rândul francezilor, în cădere liberă. Cea mai mică rată de aprobare din ultimii şase ani
-
Polonia susţine cererea lui Trump ca ţările NATO să majoreze cheltuielile pentru apărare la 5% din PIB
"Rusia rămâne deschisă contactelor cu Statele Unite", a subliniat liderul de la Kremlin.
Donald Trump şi-a atras critici dure pentru că a sugerat că are încredere mai mare în preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, decât în evaluările serviciilor secrete americane privind ingerinţele electorale ruse. "Eu am încredere în oamenii mei din serviciile de informaţii, dar vă pot spune că preşedintele Putin a fost extrem de puternic în negarea acuzaţiilor", a afirmat Donald Trump după întâlnirea cu liderul de la Kremlin.
Donald Trump trebuie să înţeleagă că "Rusia nu este aliatul nostru", a reacţionat unul din liderii Partidului Republican, Paul Ryan, preşedintele Camerei Reprezentanţilor. Rusia este responsabilă de "tentative intense, în curs" pentru subminarea democraţiei din Statele Unite, a afirmat Dan Coats, directorul Serviciilor de informaţii americane.
Pe fondul criticilor, Donald Trump a subliniat că îşi menţine "încrederea în oamenii" lui "din serviciile de informaţii" şi a admis că a făcut o eroare în exprimare în cursul conferinţei de presă organizate alături de Vladimir Putin.
Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat campania de influenţare a rezultatului scrutinului prezidenţial din SUA în scopul facilitării victoriei lui Donald Trump şi în ambiţia de a submina sistemul liberal-democratic occidental, au concluzionat serviciile secrete americane.
Citeşte şi: Comisia Europeană dă România în judecată pentru neaplicarea legislaţiei privind combaterea spălării banilor. Ce penalităţi riscă statul român
Citeşte şi: Greve masive la Ryanair: Operatorul aerian anulează sute de zboruri. Peste 50.000 de pasageri sunt afectaţi
Citeşte şi: Greve masive la Ryanair: Operatorul aerian anulează sute de zboruri. Peste 50.000 de pasageri sunt afectaţi
Citeşte şi: Donald Trump, apel la Recep Tayyip Erdogan pentru eliberarea unui pastor american acuzat în Turcia de terorism şi spionaj: "O ruşine totală"
Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.
Citește pe alephnews.ro: VIDEO. Protest AUR față de anularea alegerilor prezidențiale. Românii care mărșăluiesc pe străzile din București cer demisia lui Iohannis și reluarea turului 2
Citește pe www.zf.ro: Restructurarea este cuvântul de ordine în 2025, iar IT-iştii sunt primii pe listă. De la prosecco la birou şi salarii de mii de euro acum corporatiştii vor trebui să înfrunte realitatea tăierilor de salarii şi concedierilor VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Unul dintre cele mai vechi business-uri din lume. În România, companiile se bat să câştige loc
Citește și: Israelul a adoptat o lege controversată prin care se defineşte "statul-naţiune al evreilor"
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Incendiile din Los Angeles fac prăpăd. Ioan Alex povestește despre focurile devastatoare de la fața locului
Cum ar arăta viaţa fără asigurări: câţi bani ar trebui să scoată din buzunar un român fără asigurare de călătorie şi sănătate
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Cum arată iadul, porivit unui bărbat care a murit timp de 3 minute. Ce a văzut: 'Extrem de...
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe