- Home
- Externe
- MOSCOVA, (01.09.2017, 09:46)
- Andrei Ionascu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Vladimir Putin: Politica de exercitare a presiunii asupra Phenianului este greşită şi inutilă
Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat, vineri, că situaţia din Peninsula Coreeană a escaladat substanţial şi este aproape de un conflict militar la scară largă, adăugând că problema trebuie rezolvată prin dialog, relatează site-ul agenţiei Sputnik.
Urmărește
1816 afișări
Vladimir Putin: Politica de exercitare a presiunii asupra Phenianului este greşită şi inutilă
"Trebuie să spun câteva cuvinte despre situaţia din Peninsula Coreeană, unde tensiunile au crescut recent şi situaţia se află pe marginea unui conflict la scară largă. Rusia consideră că politica de a exercita presiune asupra Phenianului pentru a opri programul său nuclear şi de rachete balistice este greşită şi inutilă", a spus Putin.
Liderul de la Kremlin a subliniat că problema trebuie rezolvată printr-un dialog fără provocări şi presiuni.
"Problemele regiunii ar trebui soluţionate doar printr-un dialog direct al tuturor părţilor implicate, fără condiţii prealabile. Provocările, presiunile, retorica militară şi insultătoare sunt un drum fără ieşire", a mai spus Vladimir Putin.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Marcel Ciolacu rămâne Premierul României
-
Moşteanu: USR nu va vota guvernul Ciolacu 2
-
Promisiuni: Guvernul Ciolacu 2 vrea să majoreze contribuţia la Pilonul II de pensii private de la 4,75% la 6% în patru ani şi să majoreze suma deductibilă pentru Pilonul III
-
Ciolacu, după ce a fost desemnat premier: Românii au nevoie de stabilitate
Recent, mai multe state, printre care SUA, Marea Britanie, Japonia sau Coreea de Sud au militat pentru noi sancţiuni împotriva Coreei de Nord, prin intermediul unei alte rezoluţii în cadrul Consiliului de Securitate al ONU.
Preşedintele rus a amintit faptul că Rusia şi China au creat în luna iunie o "foaie de parcurs pentru un acord în Peninsula Coreeană, care este menită să promoveze relaxarea treptată a tensiunilor şi crearea unui mecanism durabil pentru pace şi securitate".
Marţi, Coreea de Nord a a lansat o rachetă balistică deasupra teritoriului Japoniei. Racheta a zburat deasupra insulei japoneze Hokkaido şi s-a prăbuşit în Oceanul Pacific, acesta fiind primul proiectil nord-coreean ce a zburat deasupra Japoniei după 1998.
Kim Jong-Un ar fi ordonat lansarea rachetei în cadrul unei misiuni de antrenament care a avut drept rol să contracareze exerciţiile militare SUA-Coreea de Sud, a anunţat agenţia nord-coreeană de ştiri KCNA. Coreea de Nord a testat 13 rachete balistice doar în acest an.
Citeşte şi: Rusia, somată să-şi reducă prezenţa diplomatică în Statele Unite | Ce se va întâmpla cu clădirile misiunilor diplomatice ruse închise în SUA
Citeşte şi: Ministrul britanic al Comerţului: Nu putem fi şantajaţi de Uniunea Europeană în privinţa facturii de Brexit
Citeşte şi: General american: Abu Bakr al-Baghdadi, liderul reţelei teroriste Stat Islamic, probabil, încă în viaţă
Citește pe alephnews.ro: Ciprian Șerban, de la PSD, este șeful Camerei Deputaților. Ilie Bolojan, de la PNL, a fost votat Președinte al Senatului
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe