Zeci de combatanţi eliminaţi în conflictele din Gaza şi Liban, anunţă armata israeliană

Forţele israeliene susţin au ucis zeci de combatanţi duşmani în Gaza şi Hezbollah în timpul weekendului de Yom Kippur, scrie The Times of Israel.

Urmărește
158 afișări
Imaginea articolului Zeci de combatanţi eliminaţi în conflictele din Gaza şi Liban, anunţă armata israeliană

Zeci de combatanţi eliminaţi în conflictele din Gaza şi Liban, anunţă armata israeliană

Forţele de apărare israeliene (IDF) au anunţat, într-o declaraţie făcută după încheierea sărbătorii Yom Kippur, că au ucis zeci de combatanţi inamici în Gaza şi Hezbollah.

Potrivit IDF, au existat aproximativ 280 de atacuri asupra ţintelor teroriste, dintre care peste 200 în Liban, unde soldaţii israelieni au ucis 50 de luptători Hezbollah în confruntări directe, în ultimele 24 de ore.

Operaţiunile din Liban au inclus raiduri asupra mai multor locaţii Hezbollah şi atacuri asupra infrastructurii subterane, unde organizaţia sprijinită de Iran depozita arme de-a lungul frontierei cu Siria.

În Fâşia Gaza, IDF continuă să se confrunte cu luptătorii Hamas în zona Jabaliya, unde a fost reluat o ofensivă terestră pentru a împiedica gruparea palestiniană să se refacă.

În această zonă, IDF a anunţat că a eliminat peste 20 de combatanţi Hamas, precum şi alţi luptători în regiunile centrale şi în Rafah, situat în sudul Fâşiei Gaza.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici