Zeci de răniţi în Israel în urma unui atac cu dronă care a fost revendicat de Hezbollah

Peste 60 de persoane au fost rănite într-un atac cu dronă care a vizat regiunea Binyamina din nordul Israelului, transmite BBC.

Urmărește
307 afișări
Imaginea articolului Zeci de răniţi în Israel în urma unui atac cu dronă care a fost revendicat de Hezbollah

O organizaţie voluntară de intervenţie de urgenţă a afirmat că starea răniţilor variază de la critică la uşoară. Aceasta a precizat că toţi au fost duşi la cinci spitale regionale, fie cu ambulanţa, fie cu elicopterul.

Hezbollah a revendicat atacul, despre care a spus că a vizat o tabără de antrenament a armatei israeliene. Biroul de presă al grupării armate a transmis că atacul a fost un răspuns la atacurile israeliene din sudul Libanului şi din Beirut de joi.

Presa israeliană raportează că cel puţin 67 de persoane au fost rănite, dintre care patru în stare critică şi alte cinci grav.

Mulţi dintre răniţi au fost evacuaţi la centrul medical Hillel Yaffe din Hadera, în apropiere, iar alţii au fost duşi la spitale din Tel Hashomer, Haifa, Afula şi Netanya.

Se pare că mulţi dintre răniţi se aflau în acel moment într-o cantină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici