Zelenski a ajuns la New York pentru reuniunile ONU

Urmărește
62 afișări
Imaginea articolului Zelenski a ajuns la New York pentru reuniunile ONU

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a sosit la New York pentru a participa la sesiunile Adunării Generale a ONU, a anunţat duminică agenţia de presă de stat Ukrinform, citată de Reuters.

Vizita lui Zelenski pentru a participa la sesiunile Adunării Generale a ONU de la New York coincide cu eforturile SUA de a pregăti un pachet de ajutor militar de 375 de milioane de dolari pentru Ucraina.

Zelenski va prezenta un „plan de victorie” în războiul Ucrainei împotriva Rusiei preşedintelui Joe Biden şi vicepreşedintelui Kamala Harris în cadrul unor întâlniri separate programate pentru joi.

De asemenea, Donald Trump a declarat că probabil se va întâlni cu Zelenski, dar nu a fost anunţată nicio dată.

Doi oficiali americani au declarat vineri pentru Reuters că pachetul de ajutor include ambarcaţiuni de patrulare, muniţie suplimentară pentru sistemele HIMARS, muniţie de artilerie şi alte arme.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici