Ion Cristoiu: Trump nu va ajunge preşedinte. Nu va supravieţui

  • Fotografia în care Donald Trump apare cu pumnul ridicat şi faţa însângerată contează foarte mult în America din punct de vedere electoral
  • Există o campanie de demonizare a lui Donald Trump încă de când s-a înscris în cursa pentru Casa Albă
  • Campania de demonizare a lui Trump a creat o atmosferă în care orice descreierat poate crede că eliminarea lui Trump îl va transforma în erou
Urmărește
3539 afișări
Imaginea articolului Ion Cristoiu: Trump nu va ajunge preşedinte. Nu va supravieţui

Ion Cristoiu: Trump nu va ajunge preşedinte. Nu va supravieţui

Publicistul Ion Cristoiu afirmă că în urma atentatului din Pensylvania, Donald Trump nu s-a pierdut cu firea, s-a comportat ca un adevărat bărbat, o imagine care, în contextul alegerilor prezidenţiale, contează foarte mult pentru electoratul american.

“Din tot acest eveniment cea mai importantă este această fotografie (n.r Biden cu pumnul ridicat şi faţa însângerată). Probabil că, din punct de vedere psihologic, mulţi se întreabă cum de un om într-o asemenea situaţie şi-a păstrat sângele rece (…) Din punct de vedere electoral, această imagine, faptul că, prin raportare la Biden, nu s-a pierdut cu firea, şi-a păstrat sângele rece, că a fost bărbat în America contează foarte mult (…) Vor încerca duşmanii lui Trump să spună că e aranjat. E foarte greu să aranjezi să tragă (…) nu cred în ipoteza unei înscenări”, a declarat publicistul luni seara, la emisiunea Gândurile lui Cristoiu, de la Aleph News.

Ion Cristoiu spune că în jurul lui Trump s-a creat o atmosferă de demonizare, susţinută de democraţi şi presă, care induce ideea că revenirea fostului preşedinte la Casa Albă ar însemna Apocalipsa şi ca atare ar trebui eliminat.

“Lucrurile se simplifică în cazul lui Trump şi de aia spun că eu nu cred că va ajunge preşedinte. Nu va supravieţui (…) În spaţiul public european a circulat şi circulă următoarea teză: dacă pe Hitler îl împuşca cineva nu mai era al doilea Război Mondial. Sau cum se întâmplă cu Putin. Mă, dacă aş putea, l-aş împuşca. Iar în cazul lui Trump avem ceea ce se numeşte diabolizare. După părerea mea e un complot aparte. De regulă, în America alegerile stârnesc patimi. În cazul lui Trump, încă de când s-a înscris în cursă, s-a pornit, nu numai de către democraţi, ci şi de presa mainstream, o campanie de demonizare (…) Dacă omul acesta ajunge preşedinte, e Hitler, e Apocalipsa. (…) În momentul în care se duce o întreagă campanie de diabolizare a cuiva (...) s-a creat acea atmosferă în care, oricărui descreierat, din diverse motive, i s-a dat conştiinţa că eu îl omor, mă omoară ăia, dar eu rămân în posteritate. Asta este foarte periculos. Putem paria, el nu ajunge preşedinte”, a explicat publicistul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici