- Home
- Jocurile Olimpice de la Tokyo
- BUCUREŞTI, (13.07.2021, 22:23)
- Rafael Hekman
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
România-Arabia Saudită U23, remiză albă în ultimul test al olimpicilor înainte de Tokyo 2020
Ultimul din cele două meciuri-test ale echipei olimpice de fotbal a României, programate să se desfăşoare la Mogoşoaia, s-a încheiat marţi cu o remiză alba, tricololorii terminând din nou la egalitate, de data aceasta cu Arabia Saudită U23, reprezentativă calificată la Jocurile Olimpice.
Urmărește
156 afișări
Sursă imagini: YouTube FRF TV
Partida s-a încheiat 0-0, partida jucându-se fără spectatori şi nefiind televizată, pentru a respecta pregătirea planurilor tactice, dedicate meciurilor oficiale de la turneul final care începe în această lună, informează frf.ro.
România a început această a doua partidă-test cu următorul unsprezece, în ordinea numerelor de pe tricou: 1. M. Popa, 3. Fl. Ştefan, 4. Paşcanu, 6. Ghiţă, 8. M. Marin, 10. Ciobanu, 11. V. Gheorghe, 14. Raţiu, 18. Dulca, 19. Sîntean, 21. Sefer.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Valdimir Putin s-ar confrunta cu o revoltă a armatei. Comandanții militari ruși refuză să-și trimită subordonații la atacuri
-
Bolojan: Am semnat acest protocol pentru ca România să aibă un guvern stabil într-o perioadă dificilă
-
Crin Antonescu va fi candidatul comun pentru alegerile prezidenţiale. Propunerea va fi aprobată de fiecare partid al alianţei
-
Coreea de Nord ar putea trimite şi mai multe trupe şi drone în sprijinul Rusiei
Vezi mai multe articole din categoria jocurile-olimpice-de-la-tokyo
Au mai jucat: Ganea, I. Gheorghe, Chindriş, Dobre, Deaconu, T. Băluţă, R. Grigore şi Florescu.
În prima repriză, România a avut mai multe ocazii decât adversarii. Întâi, Sîntean a reluat moale din 11 metri după o recuperare excelentă a lui Raţiu şi o depăşire frumoasă a unui jucător saudit.
Apoi, Vali Gheorghe nu a reuşit să reia din apropiere centrarea ideală a lui Sîntean.
După startul bun de partidă al tricolorilor, oaspeţii au replicat printr-o reluare cu capul puternică, dar pe lângă poartă şi un şut slab, pe jos şi pe centrul porţii, respins de Marin.
Primele 45 de minute s-au încheiat cu un voleu din careu al lui Raţiu, după o preluare excelentă pe piept, şutul său fiind respins însă în corner de fundaşi.
În repriza secundă, numărul ocaziilor de poartă a fost mai redus, însă jocul a fost mai încrâncenat. Cel mai important moment al României a venit după o urcare inspirată a lui Paşcanu, care l-a lansat ideal, pe jos, pe Vali Gheorghe, dar fotbalistul Astrei, singur cu portarul, nu a mai apucat să finalizeze.
Oaspeţii au avut o singură mare ocazie de gol în prelungiri, dar au şutat peste poartă din doar câţiva metri, în urma unei respingeri a portarului român.
România debutează la Jocurile Olimpice, joi 22 iulie, în compania echipei statului Honduras, fiind în aceaşi grupă şi cu Coreea de Sud şi Noua Zeelandă.
Citește pe alephnews.ro: Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe