Hunter Biden pledează vinovat în cazul de evaziune fiscală, evitând procesul

  • Hunter Biden, fiul preşedintelui american, a pledat vinovat în cazul de evaziune fiscală şi riscă ani de închisoare, dar şi o amendă usturătoare.
  • Acesta va primi sentinţa pe 16 decembrie.
Urmărește
178 afișări
Imaginea articolului Hunter Biden pledează vinovat în cazul de evaziune fiscală, evitând procesul

Hunter Biden pledează vinovat în cazul de evaziune fiscală, evitând procesul

Hunter Biden, fiul preşedintelui american Joe Biden, a pledat vinovat joi la acuzaţiile federale de evaziune fiscală, evitând un proces care ar fi putut veni un moment delicat pentru administraţia tatălui său, informează AFP.

Sentinţa va fi dată pe 16 decembrie, punând capăt incertitudinilor juridice care au planat luni de zile asupra cazului.

Hunter Biden, în vârstă de 54 de ani, a recunoscut că nu a plătit impozite în valoare de 1,4 milioane de dolari în ultimii zece ani, banii fiind cheltuiţi pe obiecte de lux, droguri şi servicii sexuale, conform procurorilor.

Deşi spera să ajungă la o înţelegere cu procurorii pentru a evita închisoarea, înţelegerea nu a mai venit, iar Biden şi-a recunoscut vinovăţia în faţa judecătorului Mark Scarsi. Acesta l-a avertizat că ar putea primi o pedeapsă pe măsură, dar şi o amendă de până la 1 milion de dolari.

În plus, Hunter Biden se confruntă cu alte acuzaţii, inclusiv una legată de achiziţionarea ilegală a unei arme, pentru care riscă până la 25 de ani de închisoare.

Cazul a fost ţinta mai multor acuzaţii politice, avocaţii lui Hunter Biden susţinând că miza ar fi, în realitate, destabilizarea credibilităţii tatălui său.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici