Murgeanu spune că nu-l cunoaşte pe Sile Petroi

Viceprimarul general al Capitalei, Răzvan Murgeanu, a spus că nu-l cunoaşte pe Vasile Fierbântu, zis Sile Pietroi, liderul unei grupării de infractori anchetate de procurori, alături de care apare în fotografii publicate recent în presa centrală.

Urmărește
43 afișări
Imaginea articolului Murgeanu spune că nu-l cunoaşte pe Sile Petroi

Murgeanu spune că nu-l cunoaşte pe Sile Petroi

Murgeanu, care a candidat din partea PDL la Primăria Sectorului 1 la alegerile locale, a spus că nu ştie cine este Sile Pietroi.

"În campania asta m-am întâlnit cu fel şi fel de oameni, dar nu l-am cunoscut în viaţa mea (pe Sile Pietroi - n.r.), nu ştiu cine este", a declarat Murgeanu.

În presa centrală au fost publicate recent fotografii în care Sile Pietroi apare alături de Murgeanu.

Poliţiştii bucureşteni, sprijiniţi de lucrători SPIR, au ridicat 16 membri ai grupării conduse de Sile Pietroi, căutaţi pentru infracţiuni cu violenţă, în urma a 25 de descinderi făcute, miercuri dimineaţă, în Capitală, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

Procurorul Maximilian Bălăşescu, de la Parchetul Tribunalului Bucureşti, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că anchetatorii au interceptat 60 de numere de telefon, iar pe pe lângă infracţiunile cu violenţă de care sunt acuzaţi membrii grupării lui Sile Pietroi, urmează să se stabilească şi alte infracţiuni de înşelăciuni cu terenuri, locuinţe şi faţă de bănci, precum şi diverse servicii pe care le-ar fi făcut unor oameni politici în campania electorală pentru alegerile locale din 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici